Finansiering
Raskt, enkelt og kostnadsfritt!

TT Forsikring og Finans er finansagent for flere banker og finansinstitusjoner. Vår oppgave er å hjelpe deg som kunde med utfylling og oversendelse av lånesøknaden – til flere banker. Dette er viktig fordi renten varierer fra bank til bank. Straks alle bankene har vurdert lånesøknaden vil vi ta kontakt med deg og presentere det beste tilbudet.

Ved å søke gjennom oss vil du bli tildelt en personlig rådgiver som vil rådgi deg og holde tett kontakt med deg gjennom hele søknadsprosessen, samt fremme din sak og situasjon på best mulig vis til våre samarbeidspartnere.

Boliglån
Fått høre av banken at din sak er vanskelig? Selvstendig næringsdrivende, deltidsansatt eller vikariat? Vi ser det store bildet. Kontakt oss og få boligdrømmen realisert i dag.
Billån
På leting etter ny bil? Eller har du kanskje allerede funnet drømmebilen? Å ta opp billån er normen for mange når drømmen om nye eventyr på veien skal realiseres.
Inkassogjeld
Vi bistår med total opprydding av din økonomi, herunder gjeldsrådgivning, frivillig gjeldsordning, sanering av gjeld, søknad om startlån, tilretteleggelse, refinansiering m.m.
Refinansiering
Har du flere smålån med høye renter som koster deg mye hver måned? Du får bedre rente og oversikt over økonomien din ved å samle lånene dine på et sted. Vi hjelper deg!
Mellomfinansiering
Eier du en bolig du tenker å flytte fra, og har funnet drømmeboligen? Da kan det fort hende at du behøver mellomfinansiering. Dette hjelper vi deg med å få på plass.
Økonomisk rådgivning
Gjennom dialog med kunden og analyse av tall, avdekker vi unødvendige kostnader og åpner opp for områder med muligheter for forbedring. Penger spart er penger tjent!
Priseksempel
Lån 2 millioner. Nom.rente 2,05%, eff. rente 2,12% innenfor 75% sikkerhet, over 25 år. Kostnad: 573 169. Totalt 2 573 169,-. Her iberegnet termingebyr på kr 45,- og etableringsgebyr på kr 1 500,-. Rente og gebyrer varierer fra bank til bank.

 

Nom rente: 1,69% – 4,50%.

Beste lånebetingelser
Fordelen ved å benytte oss når du skal søke om finansieringsbevis, er at vi sjekker med flere banker for å sikre deg gode betingelser. Sammen finner vi deg en fornuftig løpetid og det lånet som passer dine ønsker og behov best. Da unngår du å bruke tid på en rekke bankmøter, og du forholder deg til en fast rådgiver som kjenner din historie.
Finansiering
Hvorfor søke finansiering gjennom oss?

Vi har god erfaring med å bistå privatpersoner som har fått avslag fra deres nåværende bank eller andre bankinstitusjoner.

I en hektisk hverdag er det lett å miste kontroll over egen økonomi. Du kan være trygg på at vi vil gi deg den beste servicen på markedet. Vi tilbyr en enkel, lønnsom og trygg prosess for å hjelpe deg med dine utfordringer.

  • Kostnadsfritt
  • Fast rådgiver
  • Tilbud gyldig i opptil 6 mnd
  • Profesjonell veiledning
  • Vi ser det store bildet
  • 100 % fornøyde kunder
Søknadsprosessen
Mye enklere enn du tror!
Kontakt oss
Send oss et søknadsskjema eller be om å bli oppringt. Videre blir du satt i kontakt med din personlige kunderådgiver. Her vil du få en manuell behandling av din sak og dine muligheter vil bli presentert for deg på en ryddig og enkel måte.
Vi sender søknad
Vi innhenter relevant dokumentasjon og utformer en søknad som presenterer din sak på best mulig vis ovenfor bankene. Her legger vi vekt på å få frem din unike situasjon.
Motta tilbud
Det tar ikke lang tid før vi mottar tilbakemelding fra bankene og kan presentere alle de ulike tilbudene ovenfor deg. Du velger tilbudet som passer deg best og deretter signerer enkelt og trygt med BankID.