FAQ
Svar på de vanligste spørsmålene

1. Koster det å bruke TT Forsikring og Finans?

Som kunde hos TT Forsikring og Finans betaler du ikke gebyrer eller andre avgifter til oss siden vi mottar vårt honorar fra våre samarbeidspartnere. Våre tjenester for formidling av lån, forsikring og pensjon er altså gratis for deg som kunde.

2. Hvilke rente får jeg?

Renten på lånet avgjøres individuelt og fastsettes basert på lånebeløp, din evne til å nedbetale lånet og din eventuelle gjeld. Jo bedre nedbetalingsmulighet, desto lavere rente.

Å legge til en medsøker på lånet kan øke mulighetene for å få lavere rente og kunne låne et høyere beløp. En medsøker kan være hvem som helst i din nærhet; samboeren din, en søster eller bestevennen. Den medsøkende har like stort ansvar for at lånet betales tilbake og gir derfor en ekstra trygghet for banken.

3. Kan jeg få lån med betalingsanmerkninger?

JA. Hos oss ønsker vi at du unngår å få et “nei” fra banken selv om du har betalingsanmerkninger og inkasso.

Dette forutsetter derimot at det er mulig å stille sikkerhet i bolig.

Et annet alternativ kan være ved å refinansiere betalingsanmerkninger, inkasso og annen dyr gjeld inn i et boliglån, slik at man får en bedre og sunnere økonomi og dermed kan søke lån.

4. Hva er fristen for å melde skade til forsikringen?

Vi anbefaler at du melder skaden så raskt du har fått kjennskap til den. I de fleste tilfeller vil fristen for å melde skade være maks ett år. Dette reguleres av forsikringsavtaleloven.

5. Hvor finner jeg alle mine forsikringsavtaler og dokumenter?

På Min Side får du full oversikt over dine avtaler og forsikringsdokumenter.

Logg inn på Min Side her.

6. Får jeg utbetalt alle pengene mine når jeg blir pensjonist?

Pengene betales ut over minimum 10 år. Ved uttak før 67 år skal utbetaling finne sted til minimum 77 år. Dersom årlig utbetaling beregnes til å være under 20% av folketrygdens grunnbeløp reduseres utbetalingstiden.

Fikk du ikke svar på spørsmålet ditt?

Send oss en e-post og fortell oss hva du lurer på. Vi besvarer alle henvendelser fortløpende.

RING OSS PÅ
+47 458 03 110