Om oss
Hva som gjør oss unike

TT Forsikring og Finans brenner for å hjelpe enkeltpersoner og næringsdrivende med å få en ryddigere og smartere økonomi, riktige forsikringsdekninger og en god pensjonsordning. Hos oss møter du kunnskap om din situasjon, med løsninger som passer best for deg og ditt behov.

Kompetente rådgivere

Når flere års erfaring og analytisk kompetanse blant våre rådgivere kombineres, muliggjør det for gode beslutningsprosesser og verdiskapning.

Økt besparelse

Vi spesialiserer oss i å ta gode og riktige investeringsbeslutninger. Dette har vist seg å være gunstigst for våre klienter i lengden og gir størst mulig besparelse.

Løsningsorienterte

Vi er en løsningsorientert bedrift. Vi arbeider kontinuerlig for å løse alle utfordringer som måtte oppstå, og sammen skaper vi gode muligheter!
Hva vi har tro på
Lidenskap for resultater

Som ev av våre kunder kan du forvente å møte på profesjonelle og erfarne medarbeidere som alltid har deg som kunde i fokus og jobber for å løse dine behov.

Våre produkter er svært fleksible; Vi skreddersyr ulike pakker og løsninger etter deg og din bedrifts behov.

45
45
År samlet kompetanse
500+
500+
Fornøyde kunder
4500+
4500+
Kaffekopper

Kompetansebasert
Hvorfor velge oss?

Med deg som kunde i fokus, og et åpent og stort øye for kvalitet, kan vi garantere deg et godt resultat. Våre ansatte har høy kompetanse og lang erfaring fra bransjen.

Vi garanterer deg topp kompetanse!

Finansiering
100%
Forsikring
100%
Pensjon
100%
VÅRE ANSATTE
Møt vårt dyktige team

Våre dyktige rådgivere jobber tett på sammen med våre klienter for å finne ulike løsninger og muligheter knyttet til finansiering, forsikring og pensjonsordninger. Sammen finner vi den beste løsningen tilpasset deg og din situasjon.

Kamran Ashraf

Daglig Leder

Terje Danielsen

Styrets Leder

Abdullah Ahmad

Finansiell rådgiver

Imtiaz Ahmad

HR-ansvarlig

Amer Rauf

Markedsfører

Torill Paulsen

Regnskapsansvarlig