Samle alle dine forsikringer og spar tusenvis av kroner

De fleste av oss har flere forsikringer – ofte spredt litt rundt. Kanskje har du noe via arbeidsgiver, men du er ikke helt sikker. Noen via banken din, kanskje? Reiseforsikringen skaffet du deg en gang for lenge siden, og personforsikringer har du kanskje gjennom fagforeningen din?

Ulempen med ikke å ha forsikringene dine samlet på ett sted, er at du lett mister oversikten og fordelene med å være en kunde som har alt på ett sted. Ved å samle forsikringene dine, ser forsikringsselskapet helheten din – noe som vil gi deg økte rabatter. Samtidig blir det også enklere for forsikringsselskapet å gi deg gode og riktige råd.

 

I samarbeid med Codan Forsikring tilbyr vi gode samlerabatter. For eksempel om du samler 3 forsikringer hos oss gir det deg hele 10 % rabatt og hvis du samler 5 forsikringer øker vi rabatten til 15 %. Det er også verdt å nevne at ved å samle alle forsikringene dine får du full oversikt, én samlet faktura og unngår unødvendige dobbeltdekninger. Oversikt over forsikringsbevis og fakturaer finner du alltid på min side.

Ta grep i dag, og start å spare tusenvis av kroner!

Det første du bør gjøre om du skal flytte forsikringene dine, er å få en oversikt over alt du har i dag og hva de totalt koster deg i året. Sjekk forsikringene du har via jobb, om ektefelle/samboer har forsikring via jobb, fagforbund og arbeidstakerorganisasjoner, og sjekk kontoutskrifter og annet som kan gi deg et svar.

 

Når du har dette klart kan du kontakte oss. En rådgiver vil spørre deg om hvilke forsikringer du har, og hvor du har disse i dag. Du vil også få mer inngående spørsmål om for eksempel alder og merke på bilen din, inventar i boligen, om du reiser mye og så videre.

Når du har svart på spørsmålene, vil rådgiveren gi deg et tilbud, ta hånd om alle forsikringene dine og flytte dem for deg – uavhengig av hvor du har de i dag. Du slipper selvsagt å løpe rundt og ordne med oppsigelse osv. på de gamle forsikringene dine – dette ordner vår rådgiver for deg.

Noen misforståelser rundt forsikring:

  • Det er spesielt én misforståelse som går igjen når man snakker om forsikringer: forskjellen på ulykke- og uføreforsikring. Mange tror de er dekket for uføre ved å ha ulykkesforsikring, men det er du ikke.
  • Mange som rammes av alvorlige ulykker får store økonomiske problemer. En ulykkesforsikring sikrer deg økonomisk mens du konsentrerer deg om å bli frisk, men du er ikke dekket for uføre.
  • En uføreforsikring forsikrer deg mot både sykdom og ulykke – uansett årsak. Kanskje blir du syk eller skadet og må slutte å jobbe, enten helt eller delvis? Da vil du få uføretrygd fra NAV, men det er betraktelig mindre enn det du tjener i dag. En uføreforsikring gir deg økonomisk trygghet hvis lønnen din reduseres.
  • Ca. 35 % av den norske befolkning blir uføre før de fyller 67 år, og da er det svært uheldig om du bare har ulykkesforsikring. Bare du blir sykemeldt vil du ha behov for uføreforsikring.

Vi vet at alle kunder har individuelle forsikringsbehov og er derfor opptatt av å tilpasse forsikringene til nettopp ditt behov slik at vi får samlet kun de forsikringene som du faktis har behov for. Det mener vi gjøres best i aktiv dialog med kunden. Hos oss får du en fast rådgiver som følger deg opp jevnlig for å sikre at du er riktig dekket om uhellet er ute.

Kontakt oss i dag for en kostnadsfri gjennomgang av dine behov og våre forsikringsløsninger.

TT Forsikring og Finans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *